Logo Ferma Wagner Arad
Logo Ferma Wagner Arad Ferma Wagner Arad - produse lactate

ÎNTOTDEAUNA PRODUSE PROASPETE ȘI NATURALE

Facebook Ferma Wagner
Instagram Ferma Wagner

Fabrica de procesare

Robotul de muls

Laptele ajunge în fabrica de procesare printr-o magistrală din inox, fără să fie atins de mâna omului sau de aerul din fermă. Astfel, laptele proaspăt ajunge să fie transformat, în aceeași zi, în iaurt, lapte de baut sau brânză. Fără nici un ameliorator sau stabilizator, produsele sunt așezate în vitrina magazinului din fermă sau sunt trimise direct spre clienții Fermei Wagner.

Robotul de muls identifică fiecare vacă, folosind cel mai sofisticat sistem automat de acceptare la muls creat vreodată. Robotul nu doar mulge fiecare vacă, indiferent de valoarea ei economică, ci şi calculează intrarea ei la muls în funcţie de o combinație între randamentul ei și timpul trecut de la ultimul muls. Aceasta înseamnă că robotul va accepta doar acele vaci pentru care o nouă mulsoare este benefică. Pentru unele vaci, aceasta poate însemna patru mulsori pe zi, pentru altele din același grup doar două mulsori în aceeaşi zi.

În acest fel se pune accent pe sănătatea și liniștea animalului, lucruri esențiale pentru un lapte de calitate.

Ioana Andu - Ferma Fagner
Virgil Andu - Ferma Fagner
Logo Ferma Wagner Arad Ferma Wagner Arad - produse lactate

Despre noi

Ferma Wagner are un efectiv de 120 vaci și are capacitatea de a oferi lapte crud în cinci dozatoare din orașul Arad, în două dozatoare din județ și, totodată, să alimenteze Fabrica proprie de procesare.

 

Mâncarea animalelor este produsă pe terenul arabil al fermei, folosindu-se doar îngrășământ natural, rezultat tot de la fermă. Animalele au parte de un adăpost în care se hrănesc și se odihnesc. Circuitul pe care îl face animalul din adăpost spre robotul de muls este gestionat de un sistem modern, folosindu-se un cip de identificare, care pe lângă logistica pe care o gestionează, oferă, în timp real, date complete despre sănătatea animalului. Procesul mulsului este complet automatizat, fără a fi nevoie de prezența fizică a omului, de la deschiderea porților speciale de dirijare la spălarea ugerului vacii și la mulsul laptelui. Laptele nu este atins de mâna omului, nici nu ia contact cu aerul din încăpere, el ajungând în rezervorul de răcire pentru distribuție, sau pe o magistrală din inox direct în fabrica de procesare.

 

Indiferent ce produse veți consuma de la Ferma Wagner, noi garantăm faptul că acestea nu conțin amelioratori sau stabilizatori și sunt făcute doar din lapte proaspăt.

Știm că sunt multe produse lactate pe rafturile magazinelor din România, însă noi vă propunem altceva: produse lactate de cea mai bună calitate obținute din laptele provenit doar de la ferma proprie, și ajung pe masa consumatorilor fără intermediari.

 

Sunt tineri, frumoși și le place să muncească. Este vorba de doi arădeni, ambii medici veterinari, care și-au început propria afacere cu succes, iar pentru aceasta, au lăsat orașul și s-au mutat la fermă. - era un titlu în media din Arad, acum câțiva ani. Este vorba de Ioana și Virgil Andru, o familie cu o pasiune extraordinară pentru ceea ce fac. Iar pasiunea, întotdeauna dă rezultate.